Εκτος απο την εκθεση-διαγωνισμό μοντέλων,στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθούν και παράλληλες εκδηλώσεις μοντελιστικού ενδιαφέροντος:

 

Make and take

   Το Σαββατο 5 Μαίου και κατα τις ώρες λειτουργίας της έκθεσης(9:00-21:00) θα λαβει χωρα ενα μοντελιστικο make and take.Όλοι οι φιλοι του χομπυ που δεν είχαν την ευκαιρία να ασχοληθουν ξανά με μια κατασκευή,θα μπορούν να φτιάξουν το πρώτο τους μοντέλο με την καθοδηγηση εμπειρότερων μοντελιστών,σε ειδικά διαμορφωμένο χωρο της έκθεσης.Και φυσικά τελειώνοντας θα μπορούν να πάρουν το μοντέλο μαζί τους.Είναι εντελώς δωρεάν και τα έξοδα του όλου εγχειρήματος βαρύνουν αποκλειστικα τη Λέσχη Μοντελιστών Καρδίτσας.Θα είναι μεγάλη μας χαρά να φτιάξετε το πρώτο σας μοντέλο μαζί μας.Σας περιμενουμε

 

 

 

Warhammer 40k side event  

Στην έκθεση θα στηθούν και τραπέζια-διοράματα για το παιχνίδι Warhammer 40.000. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, και γίνεται μέσω προ-εγγραφής σύμφωνα με τις οδηγίες. Αναλόγως των συμμετοχών, θα οργανωθεί και ανάλογη εκδήλωση (π.χ. τουρνουά, φιλικές παρτίδες, ειδικά σενάρια, πολλαπλοί παίκτες).Ο κάθε συμμετέχοντας θα πρέπει να στείλει τρεις λίστες του στρατού του, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα «Συμμετοχή στο WH40K- Έκθεση ΛΜΚ 2014», και να επισυνάψει φωτογραφίες σχετικές με απορίες του (σχετ: Scratch-Built & Count-As). Οι λίστες θα πρέπει να υπακούουν στους εξής κανόνες:

  • Επιτρέπονται όλα τα τρέχοντα expansions, codices & codexsupplements, καθώς και μοντέλα Forgeworld & dataslates με την ένδειξη κανόνων “Warhammer 40.000 Approved”.
  • Οι λίστες θα πρέπει να είναι 1.000, 1500 και 2000 (με μονό FOC) πόντων αντίστοιχα.
  • Όλα τα μοντέλα θα πρέπει να είναι βαμμένα θεματικά και με μοντελισμένες βάσεις.
  • Θα επιτραπούν “Scratch-Built” και “Count-As”, κατόπιν έγκρισης σε ερώτημα που θα υποβάλλετε στο e-mailτης συμμετοχής σας.
  • Κάθε μοντέλο θα πρέπει να έχει τον δηλωθέντα εξοπλισμό. Δημιουργήστε τις λίστες σύμφωνα με τα μοντέλα σας (WhatYouSeeIsWhatYouGet - WYSIWYG).
  • Ο κάθε παίκτης θα πρέπει να έχει μαζί του ένα αντίγραφο των κανόνων, του βιβλίου στρατού του, των σχετικών errata&faqκαι γενικότερα τους κανόνες που χρησιμοποιεί στην λίστα του (dataslate/expansion/forgeworld).
  • Ο κάθε παίκτης θα πρέπει να έχει μαζί του μεζούρα, ζάρια και templates.

 

Σεμινάρια Μοντελισμού

Παραλληλα με την έκθεση-διαγωνισμό και τα υπόλοιπα events,θα διεξαχθούν στον χώρο και μοντελιστικά σεμινάρια:

Νένες Τασος

Βασικές αρχές των ιδιοκατασκευών

Κελεσίδης Θεόδωρος

Φθορες σε οχηματα

Καραμπέτσος Φανούρης

Βαψιμο με ελευθερο χερι και φθορες αεροσκαφών

 

 

Junior bust painting hands on

indian bust

 10 μαθητες ηλικιας 10-16 ετών,των εργαστηριων μοντελισμου της Καρδιτσας,θα δοκιμασουν τεχνικες βαψίματος φιγούρας και μπούστου σε junior επίπεδο,ο καθενας σε δικο του μοντέλο που θα παραχωρηθεί δωρεαν απο τη Λέσχη Μοντελιστων.Την εποπτεια,την καθοδηγηση καθως και την επίδειξη των τεχνικών σε αυτό το hands on σεμιναριο θα έχει ο Δημήτρης Θεοδωρίκας