Προεγγραφή

Προς αποφυγή συνωστισμού στην υποδοχή των εκθεμάτων από τη Γραμματεία και για τη γρηγορότερη εξυπηρέτηση των εκθετών μοντελιστών παρακαλούμε πολύ για την η ηλεκτρονική προεγγραφή των εκθεμάτων των μετεχόντων μοντελιστών.Με τον τρόπο αυτό, οι εκθέτες θα αποφεύγουν τη χρονοβόρα διαδικασία της εγγραφής και θα εξυπηρετούνται άμεσα, ενημερώνοντας για την ηλεκτρονική εγγραφή τους υπενθυμίζοντας μόνο το ονοματεπώνυμο τους. Εκθέτες που δεν θα πραγματοποιήσουν ηλεκτρονική προεγγραφή, θα έχουν την δυνατότητα να καταχωρηθούν με δήλωσή τους στην γραμματεία, τη στιγμή της άφιξής τους στην έκθεση.

 Η προεγγραφή θα γίνεται με αποστολή μέσω email, ενός αρχείου excel το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ. Το excel αυτό έχει την παρακάω εικόνα:

Τα πεδία πρέπει να γεμίσουν ως παρακάτω:

Μοντέλο => Σύντομη περιγραφή του μοντέλου.
Εταιρεία => Εταιρεία κατασκευής του κιτ όπου αυτή μπορεί να δωθεί πχ σε ένα διόραμα με 4-5 μοντέλα διαφορετικών κατασκευαστών δε θα δωθεί εταιρεία.
Κλίμακα => Η κλίμακα του μοντέλου πχ 1/72, 1/48, 54mm κλπ
Κατηγορία => Ο αριθμός της κατηγορίας του μοντέλου όπως αυτή ορίζεται στη προκύρηξη πχ ένα 72άρι P-51D θα πρέπει στο πεδίο αυτό να πάρει την τιμή 12. Για τις Γενικές Κατηγορίες 5 – Φιγούρες(“Η” και “Μ”) και 8 – Children(5-9 ετων)(Χωρις κλασεις και υποκατηγοριες) θα γίνετε χρήση των κωδικών κατηγορίας 51 και 81 αντίστοιχα.
Κλάση => Η κλάση του μοντέλου όπως ορίζετε στην προκύρηξη, αποδεκτές τιμές κενό, Η και Μ.
Εκτός Συναγωνισμού => Για μοντέλα που θα λαβουν μέρος εκτός συναγωνισμού σημειώνεται αυτό το πεδίο με Χ.
Ελληνικό θέμα => Για οποιοδήποτε μοντέλο αφορά σε ελληνικό θέμα σημειώνεται αυτό το πεδίο με Χ.
Σχόλια => Πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο, πχ βελτιωτικά που χρησιμοποιήθηκαν, ιδιοκατακσευές που έγιναν κλπ.

Οταν συμπληρωθεί το excel αποστέλλεται στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Θα σας αποσταλλεί απαντητικό email σχετικά με τη λήψη και εισαγωγή των δεδομένων στο σύστημα. Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις στη διάθεσή σας